Umetnost... Vsak jo vidi drugače, vsak si jo predstavlja drugače.

Moda, okus, oblikovanje....Za vse imajo vsake oči svojega ''malerja''.
Namen umetnosti je ustvarjanje z estetsko vrednostjo, v katera človek vnaša svoja čustva, dojemanje okolice, pogleda na svet,....

In MI to vnašamo v naše unikatne ročno izdelane izdelke!

Unikatne stenske ure so izdelane v celoti ročno. Ohišje ure je iz pločevine. Motivi na sami uri so različni - zgodovinski, otroški, živalski, cvetje, pokrajina, abstraktni vzorci, motiv določenega mesta (London, New York,..), družinska fotografija+poslikava po vaši želji. 

Prav tako je tudi nakit in vse ostalo narejeno izključno ročno in z veliko mero ljubezni.


POSLOVNA DARILA


Obdarovanje obstoječih poslovnih partnerjev ali bodočih potencialnih sodelavcev nima tako zanemarljive vloge, kot se lahko zdi na prvi pogled. 

Poslovna darila prinašajo presenečenje, lepe želje, pozornost, hkrati pa z njimi tudi izrazimo spoštovanje in zahvalo za pretekla sodelovanja ter spodbudo za nova poslovna sodelovanja.

ZAKAJ izbrati unikaten izdelek kot poslovno darilo za vašega poslovnega partnerja?

Zaradi edinstvenosti izdelka, ki je vedno bolj atraktivna in cenjena. Tukaj moramo poudariti še en razlog, to je nevsakdanjost. Nevsakdanji, edinstveni izdelki so vredni veliko več od poplave serijskih izdelkov. Vaš poslovni partner ali bodoči potencialni sodelavec se bo ob prejemu unikatnega ročno narejenega izdelka počutil še posebej počaščenega in pomembnega.

Izbira primernega poslovnega darila je ključnega pomena!  Stenske ure so v celoti ročno izdelane, vsak motiv na uri pa ponazarja svojo unikatnost.Tokks, nakup z ljubeznijo. <3


Bodite drugačni. 

Bodite edinstveni.

Bodite unikatni.

 


Lastnik spletne trgovine Unikatni Svet je podjetje Misaron, Mario Očko s.p. , ki se ukvarja s proizvodnjo, prodajo in zastopstvom.

Verjetno ste že slišali za našo spletno trgovino Ugodno Orodje.

Ali pa novo spletno trgovini z zabavno elektroniko LIVEBOX.Ob spletni prodaji je naša dejavnost tudi proizvodnja in razvoj lastnih kovinskih izdelkov, kot so Razdelilnik toplote Kaminko ter ostali kovinski izdelki.

Zastopamo tudi nekaj tujih blagovnih znamk v Sloveniji.

Ostali podatki o podjetju:
Misaron, Mario Očko s.p. 
Gorica pri Šmartnem 27e
3000 Celje, Slovenia Europe.
Email: info@misaron.si
Telefon:
051 888 133 ali 040 888 489
Polno ime podjetja: Misaron, proizvodnja kovinskih izdelkov, Mario Očko s.p.
Davčna številka: SI75832216
Matična številka: 6659829000
Številka vpisa v Poslovni register: 316-03-00247-2015/2